DOSTAVA

Dostava naručenih proizvoda

FojnicaMILK tokom procesa dostave koristi vozila sa rashladnim sistemima u skladištenom prostoru kako bi se očuvao kvalitet i nepromijenjene prirodne osobine namirnica.
Da biste primili naruđbu morate se nalaziti na priloženoj adresi u trenutku dostave i omogućiti pristup našem dostavljaču kada je to onemogućeno raznim bezbjedonosnim sistemima (interfon i slično), dok u slučajevima gdje objekat u kome živite obezbjeđuje lice postavljeno na ulaz (portir, vratar i slično) dužni ste da pravovremeno obavjestite o dolasku našeg dostavljača. Postoji opcija, uz pismeno odobrenje s Vaše strane (odobrenje kroz e-mail), da porudžbinu preuzme navedeno lice (zaposleni na ulazu u oblekat) u situacijama kada lično niste u mogućnosti. Nakon Vaše druge porudžbine možete odabrati alternativnu osobu na odabranoj adresi koja umjesto Vas može preuzeti dostavljenu robu. Ova osoba će prihvatiti dostavljenu robu pod istim uslovima koji bi se odnosili na Vas da ste lično bili prisutni.
Ukoliko dođe do nepredviđenih komplikacija ili vanrednih vremenskih uslova i FojnicaMILK Servis bude onemogućen da ispuni vrijeme odabranog termina, o vanrednim uslovima i kašnjenju kupac će biti obavješten u najkraćem roku kako bi se preduzele naknadne radnje: prekid i otkazivanje porudžbine ili nastavak dostave uz zakašnjenje.
Osoblje, dostavljači i svi ostali zaposleni u FojnicaMILK-u imaju dozvolu da prihvataju napojnice ali kupci nemaju obavezu da pružaju materijalnu naknadu za obavljenu uslugu već po ličnom nahođenju ako su zadovoljni pruženom uslugom mogu nagraditi izvršioca usluge.

Načini plaćanja
Kako bi što više olakšali i Servis jednostavnijim učinili uveli smo dvije mogućnosti plaćanja koje sprovodimo prilikom dostave na željenoj adresi. Prvi način je gotovinskim plaćanjem u domaćoj valuti vrijednosti koja je iskazana na priloženom računu. Drugi način plaćanja je karticom s obzirom da naši dostavljači imaju na raspolaganju pos terminale koji nose sa sobom, omogućeno je ovakvo plaćanje na Vašem pragu. Ovaj način plaćanja je jednako bezbjedan kao i plaćanje karticom u bilo kojoj trgovini, uređaji koje koristimo su identični kao i princip njihovog rada i obezbjeđivanja.


Pitanja ili Komentari
Ako imate dodatnih pitanja u vezi Zaštite Privatnosti molimo Vas pogledajte Izjavu o
privatnosti ili budite slobodni pa nam se obratite putem email-a: info@fojnicamilk.ba

Plaćanje gotovinom, ili karticom prilikom dostave:

X